Natuurgeneeskundige therapie
Pasklaar Zorgverlening

Natuurgeneeskundige therapie

Meerdere (lichamelijke) klachten hebben geen duidelijke medische verklaring. Het gebrek aan zo’n verklaring betekent echter niet dat er geen probleem, oorzaak of oplossing is. Een bezoek aan de paramedisch natuurgeneeskundige praktijk van Wim en Thea zal in veel gevallen resultaat opleveren.

Wat is een natuurgeneeskundig therapeut?

Een natuurgeneeskundig therapeut kijkt bij zijn of haar zoektocht naar de oorzaak en de oplossing van een fysiek of emotioneel probleem naar de gehele mens. Naast een degelijke medische basiskennis bezit een natuurgeneeskundg therapeut ook vaardigheden op het gebied van ondermeer stressmanagement, stressreductie, gezondheidspsychologie, oosterse psychologie, voeding, communicatie en coaching. Juist de combinatie van al die kennis en het daardoor ontstane totaalbeeld zorgt er voor dat een natuurgeneeskundig therapeut vaak kan helpen met een bijzondere soms verrassende holistische aanpak.

Zowel Wim als Thea zijn gediplomeerd natuurgeneeskundig therapeut en zij zijn daarmee, zeker in combinatie met hun jarenlange ervaring op het gebied van (emotionele) hulpverlening, echte gezondheidsdeskundigen met aandacht voor bestaande problemen evenals voor ziekte preventie.

Ziekteverzuim

Het voorkomen van klachten is een belangrijk aspect van natuurgeneeskundige therapie. Een natuurgeneeskundig therapeut is daarmee een uitermate geschikt persoon om u, uw bedrijf en/of uw werknemers op dit gebied te adviseren.

Ziekteverzuim blijkt een grote kostenpost voor bedrijven. Gelukkig zijn door het nemen van preventieve maatregelen grote besparingen mogelijk. Voorkomen is beter dan... betalen.

Wim en Thea zijn aangesloten de Belangenvereniging BMS, verzekerd bij Balans en geregistreerd m.b.t. de Wet kwaliteit, klachten geschillen zorg (Wkkgz).