Massage
Pasklaar Zorgverlening

AromaTouch-ontspanningsmassage

Eigenlijk masseert iedereen wel eens. Bij hoofdpijn, spierpijn of wanneer je ergens tegenaan stoot wrijf je automatisch over de pijnlijke plek. Wrijven of druk uitoefenen op bepaalde plaatsen zorgt voor een betere doorbloeding en geeft verlichting.

Een massage draagt bij aan het herstel wanneer de natuurlijke werking van spieren en weefsel verstoord is. Dit voelt vaak aan als stijfheid of pijn en kan een gevolg zijn van stress, intensief sporten, (verkeerde) houding, overbelasting en zelfs een eenvoudige verkoudheid of kou op de spieren.

Pasklaar Zorgverlening verzorgt sport- en ontspanningsmassage in de eigen praktijk en op locatie.

AromaTouch

Massage

Deze techniek is heel aangenaam. De zachte, ritmische aanraking werkt in harmonie met het aroma van de hoogste kwaliteit therapeutische essentiële oliën. Deze oliën kunnen diep het weefsel binnen dringen en doelgerichte ondersteuning geven daar waar nodig. De oliën worden toegepast op de meridiaan banen en de viscerale contactpunten van het lichaam. De reflexpunten van voeten, handen en oren worden gestimuleerd. Tegelijkertijd is de AromaTouch techniek zowel eenvoudig als intuïtief geeft de ontvanger een onvergetelijke ervaring door het gebruik van pure en 100% natuurlijke essentiële oliën.

Ontspanningsmassage

Een veel gemaakte denkfout is ‘dat je eerst klachten moet hebben om je te laten masseren’. Maar voorkomen is beter dan genezen. Door massage blijft de conditie van de huid en de spieren optimaal en veel klachten kunnen worden verholpen of verminderd met een regelmatige massage.

Bij stress is massage zeer zinvol omdat geestelijke inspanning vrijwel altijd leidt tot gespannen spieren. Tijdens een massage maakt het lichaam het hormoon oxytocine aan, de tegenpool van het stresshormoon cortisol. Een massage brengt het lichaam dan weer in balans.

In goede handen

Wij (Wim en Thea) zijn beide gediplomeerde masseurs en aangesloten bij de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS). Daarmee voldoen wij aan alle aan sport en -ontspanningsmasseurs gestelde eisen.